Thaise massage op de mat

Cursus TMC level 1: Foundation of Thai massage
Tijdens deze cursus leer je  de basisprincipes en technieken om Traditionele Thaise Massage (TTM) te kunnen geven. Level 1 bestaat uit  minimaal 7 studiedagen, veel oefenen thuis  en wordt afgerond met een erkend Thais certificaat van 30 uren. Op dit nivo leer je een Traditioneel Thaise ontspannende lichaamsmassage geven.

Door deze cursus kan je ook doorstromen naar een verdere ontwikkeling van je vaardigheden op het gebied van de TTM. Het is een onderdeel van een zorgvuldig samengesteld curriculum van de TMC (Thai Massage school  Chiang Mai, Thailand). zie ook: www.tmcschool.com

Van oudsher wordt er op de grond gewerkt. Dit heeft een meerwaarde, daar de massage onder andere afgeleide yogahoudingen bevat en de gever gemakkelijker gebruik kan maken  van eigen lichaamsgewicht.

Een gezonde en goede conditie van de cursist  is dus een vereiste. Daarnaast wordt van je verwacht dat je tenminste één massage van het TMC-curriculum ervaren hebt. Ontvangen is immers net zo belangrijk dan geven…

Zowel de gever als de ontvanger dragen schone, losse en Thaise kleren tijdens het masseren. Handen en voeten zijn schoon en droog.