Thaise voetreflexmassage

THAISE VOETREFLEXMASSAGE IS GEZOND!

Volledig uitgeblust en slecht gehumeurd? Gespannen lijf en/of hoofdpijn? Met een Thaise voetmassage ben je binnen een uur een ander mens!
De verschillende organen, zenuwen, klieren en spieren in het menselijk lichaam zijn verbonden met bepaalde reflexgebieden aan de voeten, zoals de voetzolen, de tenen en bij de enkels. Met behulp van het bewerken van deze reflexgebieden met een massage-stokje en  warming-up technieken  leer je voor gebruik in huiselijke kring een heerlijke, ontspannende voetmassage geven.
Thaise voetmassage is op de eerste plaats een toppunt van ontspanning. Er komen hormonen vrij die je rustig en relaxed maken. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Energieblokkades worden opgeheven, waardoor de energie beter doorstroomt en lichaam en geest beter op elkaar  afgestemd raken.

DE MASSAGE THUIS ZELF DOEN?

Volg het, zeer praktisch gerichte “hands on”programma met een groepje van minimaal 4 tot maximaal 6 personen. Deze kleinschaligheid maakt een goede supervisie mogelijk. De deelnemers leren in  4 dagdelen de complete sequentie van het “hands on”programma uit voeren waardoor ze op het einde van de cursus een algehele Thaise voetmassage van een uur kunnen uitvoeren. Ten einde gezondheid en welbevinden te onderhouden van huisgenoten, familieleden en/of vrienden.

BENODIGDE MATERIALEN
Alle benodigde materialen, zoals werkbladen, massage-olie, houten massagestokje en handdoeken om de voeten in te pakken  worden tijdens de cursus verstrekt. De werkbladen, het houten massagestokje en… een Thais certificaat mag je na afloop mee naar huis nemen. massagestokjes